BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 6 oktober 2009

Baconpannkaka



Baconpannkaka



Ugnstemperatur 225º


4 portioner
Ugnstemperatur 225º
ca 10 min + tid i ugn
Ingredienser
4 dl vetemjöl
1 tsk salt
8 dl mjölk
4 ägg
2-3 äpplen
ca 250 g bacon
margarin



Tillagning
Vispa mjöl, salt och mjölk till en slät smet. Vispa sedan i äggen. Skala, kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. Skär baconet i tärningar. Bryn baconet med lite fett i en långpanna (ca 30x40 cm) i ugnen. Häll i smeten och lägg på äpplena. Grädda i mitten av ugnen tills smeten stannat och fått fin färg, 20-25 min. Skär i bitar.

Har testat denna receot flera gånger och den lyckas alla gånger!! blir jättefluffug!

0 kommentarer: